Mijn Reviews

Bekijk de ervaringen van mijn cliënten of laat zelf een review achter!

Ondanks dat we elkaar nog spraken tijdens de healing, wil ik toch nog
even met je delen, dat ik heel erg moest boeren toen de verbinding verbroken was. Kwam dus nog heel veel los.
Ik voel nu ook een andere rustigere energie om me heen.
Wel heel erg koud, maar dat kan ook komen omdat ik een andere bloedsomloop heb. Maar ook voel ik dat er veel losgelaten wordt.
Ik ben me weer wat meer bewuster van mezelf nu ik weer naar buiten kijk.
En ik heb weer een glimlach op mijn gezicht 🙂
Het voelt allemaal niet meer zo zwaar.
En mooi dat ik die kleuren zag toen ik mijn ogen sloot. Eerst rood en toen
groen. Toen ik mijn onderrug voelde, zag ik even de kleur geel.
Ook zag ik nog de kleuren wit en paars.
Mooi om dit allemaal te mogen ervaren. Ik voel nu mijn voorhoofd.
En het suist wat door mijn hoofd.
En alles waar ik last van heb voelde ik extra veel. Niet dat het pijn deed, maar er gebeurde daar iets. Met name mijn linkerknie, mijn onderrug,
Mijn rechterarm, mijn darmen en mijn onderbuik.

Heel veel energie die nu stroomt. Ik laat het gebeuren en ga nu eerst water drinken zoals jij al aan gaf.

Ik wil je heel hartelijk bedanken. Het voelt voor mij heel erg goed.
Mocht er nog iets gebeuren, omdat het ook nog door werkt, dan laat ik het je nog weten.

Nogmaals hartelijk dank voor deze mooie liefdevolle healing.
En ik bewonder je site https://tweelingzielenenmeer.nl/ waar heel veel op staat en zie dat je al heel veel ervaring hebt. Ik ga deze vanmiddag eens rustig bekijken.

Veel liefs Susan

Susan

Ook een review achterlaten?

Heb je een healing sessie gehad en wil je jouw ervaring graag delen? Deel jouw review via onderstaande button en ik zal vervolgens de review op de website plaatsen. Ik ben erg blij met jouw bevindingen!

Hartelijke groet,

Diana Rozemeijer.

praktijk-diana

Diana is professioneel en werkt zonder oordeel. Ze heeft de gave om energie daar naartoe te laten stromen, waar het nodig is. Als Diana bezig is met de healing, voel je een zachte en liefdevolle energie door je heen stromen. Zelfs de atmosfeer in de ruimte wordt lichter.. Dank je wel Diana!

Elena

Hoi Diana, ik wil je heel erg bedanken voor de healing op afstand die je mij hebt gegeven in de periode dat ik het zo zwaar had. Ik heb de laatste tijd hele koude rillingen gehad en heb heel veel los kunnen laten. Hierdoor sta ik weer lichter in het leven

Irene

Diana heeft al meerdere keren een healing op afstand gegeven aan mij. Ik ervaar haar healings als zeer prettig en rustgevend. Diana heeft een mooie liefdevolle energie vanuit een hoge frequentie. De uitwerking is zacht, je hebt het gevoel dat de energie weer lekker stroomt nadien. Echt de moeite waard!

Cindy

Dank je wel, Diana voor je liefdevolle ondersteuning. Het was opmerkelijk dat Seña er echt voor ging liggen op het moment dat jij aan mij doorgaf dat je zou starten. Zelf heb ik de hele sessie een rust ervaren en voelde ik de spanning van me afglijden. En toen gebeurde er iets moois, want Seña bleef me heel lang recht in de ogen aankijken. Ze slaapt nu lekker na al die enerverende dagen en nachten. Heerlijk om te zien. Namasté <3

Maria Quesada

Diana heeft mij een Healing op afstand gegeven en dat was een bijzondere ervaring. Ik voelde tintelingen en sensaties op verschillende plekken in mijn lichaam. Na de Healing belde Diana mij en vertelde waar zij blokkades waar nam. Dat waren de delen waar ik de sensaties voelde… Het werkt echt!! Ik voelde me daarna lichter. Voor een ieder met blokkades raad ik een Healing bij Diana aan.

Patricia

Luna, mijn kat,  zat in de vensterbank plots draait ze om en kijkt me aan met paniek ogen. Alsof ze zegt wat gebeurt er? Ik vertel haar wie jij bent en dat je haar een healing geeft op afstand. Toen was het goed, ze kneep haar oogjes dicht en ging er heerlijk voor liggen, zo leuk. Ik zag ook letterlijk veel energie om haar lichaam heen.

Die linkerkant buik klopt daar zit iets dat voel ik ook, iemand die hier eens op visite was viel dat ook gelijk op.

Ze heeft ook last van bekken en heupen, dierenarts merkte dat ze daar niet aan mocht komen vanmiddag dat dat haar pijn deed.

Veel energie in hoofd? Ja het is een stress-kip, is overal bang voor. Mannen, machines, grasmaaiers, veegwagens, vuilniswagen noem maar op..

Dankjewel, ze kruipt nu lekker op de bank om te slapen.. ze is rustiger ❤

Diana W

Hoi Diana,
Bedankt voor de healing gister! Ik heb dat half uur gewoon lekker gemediteerd. Ik voelde van alles, maar kan het moeilijk uitleggen.
Het voelde sowieso goed.
M’n kat lag zich tevreden te wassen, dus volgens mij voelde zij zich er ook goed bij 🙂

Hier nog de review:
Het gesprek met Diana was erg fijn.
Het heeft mij veel inzichten gegeven, maar wat mij het meeste is bijgebleven is de kalmerende en lichte energie die ik erbij voelde.
Na het gesprek voelde ik me erg licht en vrij!

P

Jouw ervaring delen?

Wil je een review plaatsen? Stuur deze dan op via het contactformulier, alvast bedankt!

PLAATS REVIEW