Ontmoet Diana

Diana vertelt je graag meer over haar ervaring met Zielsliefde en Healing.

Wat doet Diana?

Voordat ik het spirituele pad op ging heb ik administratief werk in de zorg gedaan. Blijkbaar is het niet de bedoeling geweest, dat ik in de administratie bleef werken, omdat geen enkele baan blijvend was.

In 2011 ontmoette ik mijn zielsliefde, maar de herkenning kwam pas in 2012 tot stand. Omdat ik niet kon bevatten wat er allemaal met mij gebeurde, ben ik mij gaan verdiepen in het proces. Gedurende dit proces kwam ik veel uiteenlopende uitdagingen tegen. Het gemis wat je voelt en ook weer over gaat. Het aantrekken en afstoten. De ander die jou raakt in de stukken die nog geheeld mogen worden. Dat is niet altijd even fijn. Hoe verder je in het proces komt, hoe meer je zal zien dat je bent gegroeid en steeds dichter bij jezelf komt. Alles wat ons is aangeleerd mag weg. Dat is niet wie wij zijn.

Door deze ervaring kan ik jou helpen om jouw vragen te beantwoorden, adviezen en/of inzichten te geven. Ook als je van gedachten wil wisselen over dit onderwerp ben je bij mij aan het goede adres. Als je iemand hebt ontmoet met wie je een zielsconnectie hebt, dan kan het zijn dat de omgeving niet altijd begrijpt waar je doorheen gaat. Dan is het fijn om met iemand te kunnen praten, die snapt waar je door heen gaat en wat je voelt. Bij het transformatieproces gaat het in de eerste plaats om weer onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Ik wil mijn ervaringen en kennis op dit gebied graag in liefde delen.

Samen met Henk, een zielenmaatje, heb ik daarom de website Tweelingzielenenmeer opgezet. Mijn doel is om hiermee informatie te verspreiden voor mensen die een zielsverwant hebben ontmoet en voor mensen die op zoek zijn naar meer verdieping. Door mijn interesse in “alternatieve” geneeskunde en alles wat met persoonlijke groei heeft te maken, heb ik ook op deze website bij het Menu Diversen interessante onderwerpen geplaatst. Zoals de Wet van aan Trekking, Tips Gezondheid, Antidepressiva, de Mir methode zie Basisbehoeften, Ho ‘oponopono en andere interessante artikelen.

Door mijn transformatieproces ben ik ook meer gaan doen met mijn spirituele gaven. In het verleden is door een aantal mensen tegen mij gezegd dat ik helende handen heb en daar iets mee moest gaan doen. Dat heeft nog een hele tijd geduurd. Op een gegeven moment heb ik in een facebook groep de healings op afstand van iemand overgenomen en kreeg hier vele positieve reacties op. Daarna ben ik ook individueel healings op afstand gaan geven waarbij ik beter kan voelen wat er bij deze persoon gebeurt en bij het dier. Inmiddels heb ik ook van een aantal mensen positieve feedback gekregen wat te lezen is op de pagina reviews. Door middel van deze website wil ik meer bekendheid geven aan deze dienst.

DIANA ROZEMEIJER
DIANA ROZEMEIJERBegeleiden zielsverwanten en healing specialist