Healing op afstand

Een healing is energie doorgeven, hiervoor is het niet nodig om fysiek bij elkaar te zijn.

Healing op afstand

Een healing is energie doorgeven, hiervoor is het niet nodig om fysiek bij elkaar te zijn. Energie gaat daar naar toe waar ze het meest nodig is. Wat het voor jou doet ligt aan het proces waarmee je op dat moment bezig bent. Vaak is het iets wat waar je je al een tijdje bewust van bent. Het kan zijn dat je tijdens een healing ineens emoties gaat voelen, beelden ziet, ergens over wilt praten. Ook kan je in lijf iets voelen stromen of dat er iets beweegt en soms merk je niets op. Hoewel er altijd iets gebeurt. Ik geef ook healing aan dieren.
*Op maandagavond van 21 uur tot 21.30 uur geef ik een groepshealing op afstand.
Een groepshealing kan ook worden aangevraagd vanaf 4 personen op een dag en tijdstip in overleg.
*Hier zijn kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie onder Tarieven.

Kracht

Een Healing kan ondersteuning geven bij lichamelijke en geestelijke klachten en bij persoonlijke groei. Het is echter een groot misverstand dat er door een behandeling altijd een letterlijke genezing plaatsvindt, dus dat de oorzaak van ziekte wordt weggenomen en de klacht 100% verdwijnt. Alhoewel dit kan, is dit niet het doel. Het doel is om iemand weer in contact te brengen met zichzelf en om zijn/haar zielsenergie weer optimaal te laten stromen. Zodat iemand weer lekker in zijn vel zit en om kan gaan met hetgeen er Is. De behandeling is in principe voor ieder mens en dier geschikt en er is geen eis aan leeftijd of gezondheid voor de toepassing van healing.

Geen geneeskunde

De effecten van een healing bij een cliënt kunnen na 1 sessie waarneembaar zijn of na meerdere sessies. Dat is per persoon verschillend.

Een healing is geen vervanging voor reguliere geneeskunde!

Wil je graag meer informatie of een healing aanvragen? Neem dan gerust contact op.

healing